Beograd: Izrešetan crnogorski narko-bos, sam došao u Hitnu pomoć

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Izrešetan crnogorski narko-bos, sam došao u Hitnu pomoć

Crnogorski državljanin Marko Ljubiša zvani Kan (45) sinoć oko 21 sat upucan je na četiri mesta, i sa svežim ranama sam se dovukao do Hitne pomoći u Beogradu.

- Čovek se pojavio na vratima Hitne pomoći u svesnom stanju. Došao je sam i imao je nekoliko rana. Nije hteo da kaže šta mu se desilo niti da odgovori gde je bio, samo je rekao ime i prezime i ubrzo izgubio svest. Nakon reanimacije prevezen je u Urgentni centar - rekli su nam iz Hitne pomoći.Na pregledu u Urgentnom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << smešten je na odeljenje Šok B, a kako saznajemo, zadobio je četiri rane u grudi i vrat.Marko Ljubiša zvani Kan policiji je poznat odranije - ranjen je u Beogradu, ispred Arene, posle utakmice Partizan - Panatinaikos 2009. godine. Tom prilikom zadobio je ustrelnu ranu u vrat, a policija je zaključila da je reč o nekim njegovim neraščišćenim kriminalnim računima. Da zlo bude veće, zalutali metak završio je u leđima slučajne prolaznice, koja je takođe bila na utakmici.Marko Ljubiša je u rodnoj Crnoj Gori odgovarao zbog razbojništva, a njegovo ime dovodi se u vezu s narko-biznisom ne samo u domovini već i širom Evrope.Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.