Barbara ide na Blogomaniju, a ti?

Izvor: NovaEnergija.net, 01.Jun.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbara ide na Blogomaniju, a ti?

#BarbaraNaBlogomaniji Da li ste već upoznali Barbaru?
Zamislite vinograde, prepune bačve vina i vinariju u kojoj sve što se radi, radi se s ljubavlju. Tri sestre, Dragana, Maja i Marija hodaju putevima tradionalnog bavljenja vinom i ispisuju jednu emotivnu priču na stranicama savremenog vinarstva.
E, sad zamislite Barbaru… ženstvenu i drsku, slatku, a nimalo naivnu. Kada je probate, provocira da joj se vratite i tome ne možete da odolite. Barbara je vino za >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << sve i uvek. Idealan izbor.

Priča o Barbari je priča o vinima, ženskih ruku delo koja su za kratko vreme osvojila nepca i najvećih hedonista. Ali i velika domaća i međunarodna priznanja. Ove godine, tačnije od 8. do 12. juna upoznaćete ih na Blogomaniji – Draganu i Maju, ali i Barbaru, ŽutiCvet … #2015BestSerbianProducerAWC
Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Očekujemo i vas u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.net ili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.