Balkan večeras uzvraća udarac!

Izvor: NovaEnergija.net, 24.Apr.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balkan večeras uzvraća udarac!

Večeras od 20 do 21h se održava finalna #Radiobattle bitka. Program se emituje uzivo iz sale„delle Armi“ koja se nalazi u gradskoj kući na trgu „Palazzo Vecchio“ u Firenci. Ovo zdanje je inače domaćin svim Eventima koje „Rai“ organizuje. Simbolizam je, po meni, odličan.
 
Imao sam priliku da porazgovaram sa Vukašinom i Sofijom pre nego što su otputoali u Firencu. Njihovo mišljenje je da je ovaj finalni boj između srpskog Oradija >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << i slovenačkog radija Val 202 najzanimljiviji i najinteresantniji ishod dosadašnjeg battleovanja. Slovenci su vrlo interesantan tim i za svaku bitku se vrlo dobro spremaju. Iz emisije u emisiju je primetan napredak i sve veći broj glasova. Metodičan i temeljan pristup pripremama je ono što ih karakteriše uz veoma zanimljiv izbor muzike. Naši predstavnici su takođe veoma napredovali ove sezone. Kako su bitke tekle tako su i alati kojima se ekipa Oradija koristi bivali sve brojniji. Sad u svom digitalnom arsenalu poseduju pored Tviter, Instagram i FB naloga Snapchat, Perscope i video stream putem FB-a. Ozbiljno se spremaju naši ali i njihovi predstavnici, s toga ovu finalnu bitku ne treba shvatiti olako. Nema favorita.
 

 
Vukašin i Sofija su istakli da se ni po koju cenu ne treba večeras opuštati jer je ova bitka praktično ujedinjenje Balkanskih radio stanica i predstavlja izazov za sve učesnike i glasače. Brojke su na našoj strani, ali to u ovom slučaju ne mora ništa da znači.
 
Da li ćemo uspeti da se nađemo na trending listi i ovog puta ili ćemo uspeti sebe da nadmašimo i po pitanju broja glasova, ostaje da se vidi.
 
Da podsetimo, broji se svaki tvit koji u sebi sadrži #RadioBattleRS kao i svaki RT.
 

 
Zagrevanje za ovu bitku je bilo organizovano u petak u Beogradskom klubu Zaokret. Na žurku zagrevanja je dušao veliki broj tviteraša iz Beograda, i time pokazao da je veliki broj tviter zajednice vrlo zainteresovan za #RadioBattle i da jedva čeka večerašnju priliku da podrži Oradio.
 
TvitUP u Novom Sadu se već tradicionalno organizuje u noći kada se odvija radijska bitka u Krivoj Marti, a okupljanje je zakazano za 19.30.
 
Podržimo našeg prestavnika i donesimo radost svim tviterašima i normalcima koji su pravili naloge samo da bi podržali Oradio.
 
Autor: Pavle Radanović

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.