Bajina Bašta: Unuk na smrt izbo baku nasred ulice!

Izvor: Mondo, 03.Mar.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajina Bašta: Unuk na smrt izbo baku nasred ulice!

B. N. (26) iz Bajine Bašte uhapšen je sinoć pošto je ispred zgrade u kojoj je živeo kuhinjskim nožem usmrtio svoju baku Milku S. (71).

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U Ulici Pavla Borozana, u bajinobaštanskom naselju Crkvine, unuk je iz još uvek nepoznatih razloga, naočigled nekoliko prolaznika potegao nož na majku svoje majke i ubo je više puta u stomak i grudi.

Nesrećena starica preminula je na licu mesta, piše "Kurir."

"Šokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo! Milka je bila divna žena, odgajila je Branka za koga smo čuli da je bio problematičan i da ju je s vremena na vreme maltretirao. Nesrećnica, dočekala je na kraju da je unuk usmrti",  pričaju poznanici.

Nikoliću je određena mera zadržavanja do 48 sati, sumnja se da je prilikom ubistva bio pod dejstvom alkohola, a policija je kod njega pronašla i nož kojim je izvršio zločin.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.