Izvor: Blic, 24.Jan.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BUZDOVANKA IZ MAKEDONIJE, OBUČENA KAO PROSTITUTKA" Samozvani doktor Miroljub Petrović brutalo izvređao sestru preminulog mladića

"Buzdovanka iz Makedonije", pa još i "obučena kao da radi u javnoj kući" brutalne su uvrede koje je kontroverzni samozvani lekar Miroljub Petrović uputio na račun Biljane Jovanović (32), čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo 7. januara nakon što su slepo verovali u reči ovog samoproglašenog doktora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRAMOTNE LAŽI SAMOZVANOG DOKTORA Ovo je dokaz da je dr Petrović nagovarao preminulog mladića da NE IDE KOD LEKARA

Izvor: Blic, 25.Jan.2019, 08:37

Samozvani doktor Miroljub Petrović zbog čijeg je načina lečenja preminuo tridesetjednogodišnji Slavčo Petrov nije kao što javno tvrdi samo “davao savete za zdrav život” već je porodici preminulog naredbodavno nalago da ni slučajno ne idu kod lekara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.