Izvor: Blic, 07.Avg.2023, 07:01

"BUJICA JE NOSILA AUTO, VOZAČ JE JOŠ BIO U NJEMU" Stevan je heroj oluje! Evo kako opisuje dramu koju NISMO VIDELI NA SNIMKU

"Voda je bila kao led ledena. Prepuna granja. Nisam znao gde su šahte na putu...Devojke su doživele šok. Ali baš težak šok... Nisu obraćale pažnju na okolinu. Bile su prestravljene i izgubljene", opisao je za "Blic" Stevan Lalović kako je izgledalo kada je odlučio da pritekne u pomoć ljudima koji su se našli na jakoj oluji i kojima je voda zablokirala automobil i na taj način ih "zarobila" usred potopa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRE PAR GODINA IZVUKAO NEPOKRETNU ŽENU IZ POŽARA! O ovom čoveku bruji Srbija nakon HEROJSKOG čina tokom poplave u Beogradu: "Takav je oduvek..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023

O njegovom herojstvu Srbija priča već danima...Stevan Lalović koji je pre dva dana svojim herojskim i nesebičnim gestom oduševio Srbiju u izjavi za naš portal detaljno je opisao dramu sa Bežanijske kose kada su se dve devojke našle zarobljene u potopljenoj ulici...Kontaktirali smo Stevana kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.