BUDITE PAŽLJIVI Danas će padati ledena kiša, tokom noći sneg

Izvor: Blic, 06.Jan.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDITE PAŽLJIVI Danas će padati ledena kiša, tokom noći sneg

U Srbiji će danas, na Badnji dan, biti oblačno, mestimicno sa kišom koja će se ujutru ponegde, uglavnom na severu i zapadu, lediti na tlu.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, ledena kiša padaće ujutru uglavnom na severu i zapadu, a tokom većeg dela dana na istoku Srbije.

U planinskim predelima padaće kiša i susnežica, a više padavina očekuje se na jugu zemlje.

Duvaće slab i umeren, na istoku povremeno jak i olujni, južni i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jugoistocni vetar. Jutarnja temperatura biće od -8 na istoku do

3 na jugu, a najviša dnevna od 2 do 6 stepeni, u Timočkoj Krajini oko -2.

U Beogradu će danas biti oblačno, povremeno sa kišom, ujutru uz lokalnu pojavu poledice.

Jutarnja temperatura biće oko -1, a najviša dnevna oko 3 stepena. U toku noći kiša će postepeno preci u susnežicu i sneg.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 13. janaura, u četvrtak će biti oblačno, pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, posle podne prestanak padavina i delimicno razvedravanje.

Do kraja perioda biće toplije, sa temperaturom iznad prosecnih vrednosti, sa prolaznim naoblacenjima sa kišom, povremeno uz postepeno otapanje snežnog pokrivaca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.