BRAVO: Hrabri komunalci presreli pljačkaše

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO: Hrabri komunalci presreli pljačkaše

Patrola Komunalne policije sprečila je danas u Ulici Đorđa Radojlovića bekstvo tri osobe, koje su predhodno izvršile krivično delo pljačke.

Foto: Beoinfo

Načelnik Komunalne policije Beograda, Nikola Ristić, rekao je da je patrola reagovala na intervenciju građana koji su prepoznali pljačkaše.

"Patrola je sustigla pljačkaše vozilom i preprečila im put u Ulici Đorđa Radojlovića. Uhapšene su tri osobe koje su osumnjičene za pljačku privatnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objekta, nakon čega su pripadnici MUP-a preuzeli slučaj', rekao je Ristić, a saopšteno je iz Gradske uprave.

Da podsetimo, komunalni policajci nisu naoružani pištoljima, već od opreme za primenu sile imaju samo pendreke

Ristić je dodao da su danas komunalni policajci, prilikom pružanja asistencije Direkciji za javni prevoz Beograda priveli stranog državljanina, koji je bez važeće vozne isprave napao patrolu i odbio da da dokumenta na uvid.

"Komunalni policajci su, bez prekoračenja ovlašćenja, priveli stranog državljanina u policijsku stanicu na dalje postupanje", rekao je Ristić i dodao da Komunalna policija postupa isto prema našim i stranim državljanima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.