BKTVnews ponovo na meti sumnjivih hakera

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2012, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BKTVnews ponovo na meti sumnjivih hakera

Internet sajt i informativni portal BKTVnews.com je ponovo u toku prošle noći bio na meti ’’neke’’ hakerske grupe. Namerno kažemo ’’neke’’, zato što smo sigurni da se iza albanskih hakera, ustvari kriju domaće snage. Mi sumnjamo da se radi o poraženim snagama na poslednjim izborima koji bi sve dobro i pozitivno u Srbiji da zabrane, a oni će se već i sami prepoznati.
Od samog početka rada, odnosno, od 17. decembra BKTVnews je po treći put bio na meti spomenitih hakera >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i te pokušaje možemo nazvati poluuspešnim, jer su u tim slučajevima uspeli i da nam na kratko obore sajt. Ko zna koliko je još i neuspešnih pokušaja bilo.
U svakom slučaju, posle svakog njihovog napada, mi dobijamo novu snagu i u našoj maloj redakciji se budi srpski ’’inat’’, tako da još jače i direktnije kritikujemo sve ono što ne valja u našem društvu.
Nakon svakog njihovog napada, povećava se i broj posetilaca našeg sajta, i možemo da se pohvalimo da smo za ovo kratko vreme, već imali preko 3 miliona pregledanih stranica.
Posetioci osećaju i prepoznaju duh BK TV, nekada najbolje televizije na ovim prostorima, koja se polako ali sigurno vraća u njihove domove, i na tome im puno zahvaljujemo.
Naš zadatak će i dalje biti da rušimo medijski mrak, u kojem bi neki medijski monopolisti i dalje da drže Srbiju.
Na kraju zahvaljujemo se svim našim dragim posetiocima i poručujemo im: Jedno je sigurno, da im toliko ne ’’bodemo oči’’, ne bi nas ni napadali.
 
Nebojša Tatomir
Urednik internet sajta BKTVnews.com
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.