BIĆE VIŠE MAKEDONSKOG VINA

Izvor: Kurir, 26.Feb.2011, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIĆE VIŠE MAKEDONSKOG VINA

BEOGRAD - Brže i jeftinije do kupca! Kompanija „Knjaz Miloš„ i vinarija „Tikveš„ iz Makedonije potpisale su juče na Beogradskom sajmu ugovor o ekskluzivnoj distribuciji na teritoriju Srbije. - Saradnjom s kompanijom „Tikveš„ „Knjaz Miloš„ ostvaruje višestruke benefite, a povećanjem distributivnog portfelja kroz distribuciju vina i rakije iz tikveškog

BEOGRAD - Brže i jeftinije do kupca!

Kompanija „Knjaz Miloš„ i vinarija „Tikveš„ iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Makedonije potpisale su juče na Beogradskom sajmu ugovor o ekskluzivnoj distribuciji na teritoriju Srbije.

- Saradnjom s kompanijom „Tikveš„ „Knjaz Miloš„ ostvaruje višestruke benefite, a povećanjem distributivnog portfelja kroz distribuciju vina i rakije iz tikveškog asortimana poboljšaćemo nivo usluge. Povećanje distributivnih kapaciteta umanjiće naše troškove poslovanja - izjavio je Mihailo Janković, predsednik UO kompanije „Knjaz Miloš„.

Aleksandar Kokir, generalni direktor kompanije „M6 Tikveš„, koja od 2003. godine u vlasništvu ima vinariju „Tikveš„, izjavio je da će udvostručiti promet saradnjom s kompanijom „Knjaz Miloš„.

- „Knjaz Miloš„ je izgradio jednu od najkvalitetnijih distributivnih mreža u Srbiji i ubeđeni smo da ćemo uključivanjem našeg asortimana u njihov sistem distribucije ostvariti daleko bolje poslovne rezultate. Zajednički nastup na tržištu Srbije zasigurno će obema kompanijama omogućiti veći uticaj i bolju tržišnu poziciju, ali je za nas važnije to što će potrošači imati mogućnost da lakše dođu do naših proizvoda - rekao je Kokir.

(S. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.