HAOS U RUSKOJ FABRICI EKSPLOZIVA: Ranjeno 78 radnika! Detonacije se čule i u gradu udaljenom 15 km! NIJE PRVI PUT DA OVDE STRADAJU RADNICI! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Jun.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U RUSKOJ FABRICI EKSPLOZIVA: Ranjeno 78 radnika! Detonacije se čule i u gradu udaljenom 15 km! NIJE PRVI PUT DA OVDE STRADAJU RADNICI! (VIDEO)

Dve osobe su nestale, a najmanje 78 je povređeno kada su tri velike eksplozije potresle TNT u Džeržinsku u centralnoj Rusiji. Udar je oštetio nekoliko zgrada, a ogroman oblak dima lebdi nad gradom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BAKSUZNA FABRIKA TNT-a: U eksplozijama ranjene 42 osobe, OČEKUJE SE NOVI UDAR! Radnici stradali i ranije! VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2019

Tri eksplozije su odjeknule jutros u pogonu za proizvodnju trotila i prema poslednjim informacijama povređene su 42 osobe..Tri eksplozije su odjeknule jutros u pogonu za proizvodnju trotila u fabrici "Kristal" u gradu Dzeržinski, u oblasti Nižnjeg Novgoroda, izjavio je predstavnik službe za vanredne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.