B92 osniva Fond Mila

Izvor: B92, 16.Apr.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92 osniva Fond "Mila"

Beograd -- Fond B92 osniva Fond "Mila", koji će pomagati rehabilitaciju keruše Mile, ali i sve slične slucajeve u kojima se vrši nasilje nad životinjama.

Fond će, zajedno sa srodnim organizacijima i gradskim institucijama, pomagati i razvoj organizacija koje će po uzoru na Pet policiju pružati hitnu veterinarsku pomoć i zbrinjavaju životinje nad kojima je izvršeno nasilje, kao i privođenjem počinilaca nasilja pravdi.

Za potrebe osnivanja i funkcionisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove službe B92 će osnovati Fond "Mila" koji će prikupljati sredstva i kontrolisati rad te organizacije.

Želimo da iskoristimo priliku da se angažuju profesionalci iz sveta veterine i javne sigurnosti, čiji bi se rad bazirao na aktivnostima volontera zainteresovanih za zaštitu životinja bez vlasnika.

Fond "Mila” je pokrenut pošto se javio izuzetno veliki broj ljudi iz celog sveta koji bi želeli da učestvuju u akciji. Među prvim donatorima je Erste banka, kod koje je otvoren račun, a u prilogu objavljujemo i pismo donatora koji je ponudio u potpunosti da donira izradu proteza (u prilogu)

- Broj donatorskog dinarskog računa na koji se mogu uplatiti sredstva je: 340-36233-65 kod Erste Bank a.d. Beograd.

- Devizni donatorski račun je kod Erste Bank, broj računa 50030180-17539744, a instrukcije za uplate u EUR, USD I CHF su u prilogu.

Namena sredstava je: Donacija za fond "Mila".

Podsetimo, keruša Mila pronađena je u sredu, sa odsečene sve četiri šape, u beogradskom naselju Medaković 2. Prema rečima veterinara, koji brine o Mili, ona je trenutno u dobrom i stabilnom stanju.

Instrukcije za uplate u EUR EUR.DOC (399.00 KB)

Instrukcije za uplate u USD USD.DOC (399.00 KB)

Instrukcije za uplate u CHF CHF.DOC (399.00 KB)

Pismo donatora za izradu proteza Proteze za Milu.pdf (19.29 KB)

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.