Izvor: RTS, 17.Nov.2022, 14:11

Avion na liniji Antalija-Frankfurt vanredno sleteo u Beograd

Let avio-kompanije "SunExpress" na liniji Antalija - Frankfurt sa 188 putnika vanredno je danas u 11.17 časova sleteo u Beograd iz medicinskih razloga, rečeno je Tanjugu iz Aerodroma "Nikola Tesla".
Na Aerodromu "Nikola Tesla" su sve relevantne službe reagovale u najkraćem mogućem roku, naveli su na beogradskom aerodromu.
Ističu i da je zbrinjavanje putnika kojem je potrebna medicinska pomoć u toku.
Očekuje se da avion uskoro nastavi putovanje ka odredištu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Avion na liniji Antalija-Frankfurt vanredno sleteo u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2022

Let avio-kompanije SunExpress na liniji Antalija - Frankfurt sa 188 putnika vanredno je danas u 11.17 časova sleteo u Beograd iz medicinskih razloga, rečeno je Tanjugu iz Aerodrom "Nikola Tesla"...Kako se navodi, sve relevantne aerodromske službe su reagovale u najkraćem mogućem roku, a zbrinjavanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.