Avion Er Srbije stigao u Egipat nakon prinudnog sletanja na Kipar

Izvor: RTS, 19.Sep.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion "Er Srbije" stigao u Egipat nakon prinudnog sletanja na Kipar

Posle noćašnjeg prinudnog sletanja u Pafos na Kipru, avion "Er Srbije" nastavio je let ka Hurgadi i jutros stigao u Egipat.
Zbog aktiviranja signalne lampice u delu za prtljag, letelica je vanredno sletela, a bezbednost putnika nije bila ugrožena.

U međuvremenu, taj avion sa putnicima iz Hurgade poleteo je za Beograd i očekuje da će sleteti oko 11.40.
"Er Srbija" ponavlja da je bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gostiju i članova posade prioritet za kompaniju.
"Nijednog trenutka bezbednost putnika, ali i posade nije dovedena u pitanje. Procedura sletanja na Pafos je pokrenuta nakon indikacije da postoji dim u delu aviona gde se prevozi prtljak. Procedura je takva da kada avion sleti njega mora da dočeka kola Hitne pomoći i vatrogasna kola, zbog prevencije", rekao je Nikola Vukomanović iz "Er Srbije".
Izvršena je inspekcija, nakon čega je avion poleteo ka Hurgadi. Sleteo je u 6.55 po našem lokalnom vremenu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.