Asistent češkog premijera uhapšen u Pragu

Izvor: Vostok.rs, 14.Jun.2013, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asistent češkog premijera uhapšen u Pragu

14.06.2013. -

Asistent predsednika češke vlade Petra Nečasa je uhapšen od strane departmana za borbu protiv organizovanog kriminala. Uprava češkog MUP-a nije komentarisala razloge njegovog hapšenja.

Eksperti kažu da će hapšenje Nečasovog asistenta zadati veliki udarac rejtingu premijera čija vlada desnog centra ne uživa podršku parlamenta.

Mediji su nešto ranije javili da je češka policija za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsila nekoliko članova vladajuće Građanske demokratske stranke.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija pretražuje ministarstvo odbrane Češke

Izvor: Vostok.rs, 14.Jun.2013

14.06.2013. -..U Češkoj oko 400 policajaca iz departmana za borbu protiv organizovanog kriminala vrši pretragu i konfiskuje dokumentaciju u nekoliko federalnih organa uključujući i ministarstvo odbrane, dok je jedan od timova tog departmana trenutno u zgradi vlade, javili su lokalni mediji. Prema...

Nastavak na Vostok.rs...

Nepoznata osoba napala vernike u hramu u Moskvi

Izvor: Vostok.rs, 14.Jun.2013

14.06.2013. -..Prema rečima nastojnika hrama, napadač je vikao da će sve poklati i da je hrišćanska vera nepravilna. Svedoci kažu da je mladić upao u vreme službe u hram posvećen Saboru Svetih Moskovljana, u oblasti Bibirevo, počeo da lomi sve okolo i napada vernike. Obezbeđenje i posetioci...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.