Asfalt u koritu Despotovice

Izvor: Glas javnosti, Beta, 22.Jul.2009, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfalt u koritu Despotovice

GORNJI MILANOVAC - Meštani sela Brđani otkrili su u koritu reke Despotovica, koja se uliva u Zapadnu Moravu, asfalt istovaren iz kamiona. Načelnik za inspekcijske poslove u Gornjem Milanovcu Dejan Veljović rekao je da se tom količinom asfalta može asfaltirati put dugačak 30 i širok tri metra.

On je istakao da reka nije zagađena, ali je šteta velika o čemu je obavešteno preduzeće „Požega - putevi“ iz Požege, koje asfaltira lokalne puteve u Brđanima.

Meštanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Radoslav Todosijević je ogorčen postupkom putara.

- Oni će naplatiti to što je bačeno, pa zašto ne popuniše rupe na bilo kojem seoskom putu od Čačka do Gornjeg Milanovca, ako nisu hteli da rade po vrućini - rekao je on.

Meštani sela su pored Ibarske magistrale, u koritu reke našli u ponedeljak ujutro veću količinu asfalta, a inspektori su juče ujutro utvrdili da je sve u toku noći odneto.

Direktor „Požega-puteva“ Branko Bojović je ocenio da je količina neiskorišćenog asfalta „neznatna“ i da je bačen gde i meštani odlažu otpad.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.