Aranđelovčani traže odlučniju borbu protiv narkotika

Izvor: RTS, 09.Nov.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aranđelovčani traže odlučniju borbu protiv narkotika

Grupa građana "Aranđelovčani i Aranđelovčanke", organizovana pre godinu dana pošto je njihova petnaestogodišnja sugrađanka preminula posle uzimanja ekstazija, ponovo je održala protesnu šetnju u tom gradu.
I tada i sada, mirnim protestom, građani, kako kažu, upozoravaju na veliku dostupnost narkotika mladim ljudima i traže oštrije reakcije nadležnih u rešavanju tog problema.

Večaras >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su prošetali u znak sećanja na jedan mladi izgubljen život, ali i u znak podrške svima koji se bore sa narkomanijom .
Predstavnik grupe građana "Aranđelovčani i Aranđelovčanke" Ivan R. Ivanović ocenjuje za RTS da nije dovoljno učinjeno kako bi se droga sklonila sa ulica Aranđelovca.
Traži od nadležnih, lokalne samoprave, policije i tužilaštva, da nastave sa merama prevencije koje su zajednički dogoverene prošle godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.