Apelacioni sud za povlačenje predloga amandmana na Ustav

Izvor: RTS, 01.Mar.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apelacioni sud za povlačenje predloga amandmana na Ustav

Apelacioni sud u Beogradu zauzeo je stav da je potrebno povući iz javne rasprave predložene amandmane na Ustav Srbije u oblasti pravosuđa i izraditi novi tekst amandmana.
Portparol Apelacionog suda Mirjana Piljić precizirala je u izjavi za Tanjug da je na današnjoj sednici sednici sudija Apelacionog suda u Beogradu razmatran Radni tekst amandmana na Ustav koje je predložilo Ministarstvo pravde. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Oni smatraju da prilikom pripreme novog nacrta treba poći od predloga koji su sudije Apelacionog suda u Beogradu sačinile novembra 2016. godine, napomenula je Piljićeva.
Isti stav nedavno su zauzeli i Vrhovni kasacioni sud, kao i Visoki savet sudstva, koji trakođe traže povlačenje predloženih amandmana i izradu novog teksta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbijena žalba, Marjanoviću potvrđeno produženje pritvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2018

Apelacioni sud u Beogradu doneo je pravosnažnu odluku i potvrdio produženje pritvora Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, pošto je odbio žalbe njegove odbrane...Portparol suda Mirjana Piljić precizirala je za Tanjug da je taj Apelacioni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.