Izvor: B92, 22.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel za klime i iz Smedereva

Smederevo -- Zdravstveni centar u Smederevu apelovao na donatore da pomognu i toj medicinskoj ustanovi poklone klima-uređaje.

Direktorka centra Dragana Aleksić-Milovanović rekla je da broj klima-uređaja koje ima taj zdravstveni centar nije dovoljan za normalan rad službi na visokim temperaturama.

"Da bismo stvorili pacijentima prijatnije uslove za oporavak molim građane koji imaju mogućnosti da Zdravstvenom centru poklone klima-uređaje", rekla je ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Dragana Aleksić-Milovanović je rekla da u najtežim uslovima radi patronažna služba, ali da zaposleni nisu prihvatili predlog o dvokratnom radnom vremenu.

Navela je da su uslovi u zdravstvenom centru "uprkos visokim temperaturama podnošljivi" i da ta medicinska ustanova ima 170 ugrađenih klima-uređaja.

U Smederevu je danima dnevna temperatura iznad 35 stepeni Celzijusa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.