Izvor: RTS, 04.Avg.2020, 18:28

Antonijevića na putu kroz Hrvatsku jurili po autoputu

Direktor Komiteta za ljudska prava Milan Antonijević objavio je da su ga na putu kroz Hrvatsku dve nepoznate osobe jurile po autoputu, psovale i tražile da stane da bi mu "čestitale akciju "Oluja".
On je to napisao na svom Tviteru i istovremeno poručio hrvatskoj Vladi da radi na tome da se takve stvari više ne dešavaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Iz Hrvatske sa ljubavlju, dva manijaka dok se vraćamo kući upravo nas jure po autoputu, presecaju, traže da stanemo da nam čestitaju 'Oluju' i pominju nam majku srpsku. Primer dobitnika tranzicije. Radite na tome da se ovo ne dešava @VladaRH", napisao je Antonijević.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Antonijeviću pretili u jurnjavi na auto-putu kroz Hrvatsku

Izvor: RTS, 04.Avg.2020

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević objavio je da su ga na auto-putu kroz Hrvatsku jurile dve nepoznate osobe, psovale i tražile da stane da bi mu "čestitale akciju "Oluja". . Antonijević je to napisao na svom Tviteru i istovremeno poručio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.