Izvor: Blic, 07.Feb.2021, 21:31

Antitela traju od 6 meseci do 2 godine, a kakve to veze ima sa REVAKCINACIJOM objašnjava naš lekar

Na revakcinaciju ćemo možda tek za šest meseci, možda i tek za dve godine! Zvuči li vam ovde nešto čudno, zabrinuti ste da novih doza ipak nema, pogotovo ako ste pročitali da "revakcinacija" onih koji su se od početka masovne vakcinacije kod nas prvi vakcinisali najavljena od utorka, 9. februara?
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEMA MASOVNE REVAKCINACIJE U FEBRUARU: Pogledajte u čemu grešimo i da li to utiče na našu borbu protiv korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021

Naši stručnjaci objašnjavaju da problema sa cepivom nema i odgovaraju na pitanje koliko dugo traju antitela..Na revakcinaciju ćemo možda tek za šest meseci, možda i tek za dve godine! Zvuči li vam ovde nešto čudno, zabrinuti ste da novih doza ipak nema, pogotovo ako ste pročitali da "revakcinacija"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.