Anonimus napada Izrael

Izvor: Vostok.rs, 18.Nov.2012, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anonimus napada Izrael

18.11.2012. -

Hakeri iz grupe Anonimus su izveli seriju napada na sajtove u Izraelu. Tom prilikom, neki sajtovi su privremeno izbačeni iz upotrebe, a na nekim su se pojavili i pro-palestinske parole.

Anonimus je saopštio da je počela operacija pod kodnim imenom OpIsrael, nakon što je izraelska vlada zapretila da će blokirati sve telekomunikacione veze Gaze sa spoljnim svetom. U saopštenju grupe se navodi, da je Izrael ovim prešao dozvoljenu granicu.

"Mi - Anonimus, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << i NIKO neće prekinuti Internet, dok smo mi tu" - navodi se u saopštenju grupe.

Hakeri Anonimus-a su, takođe, objavili vodič za Palestince u Gazi, u kojem se opisuju mogući načini uspostavljanja komunikacije sa spoljnim svetom, u slučaju da internet bude blokiran i telefonska veza prekinuta.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.