Alitalia predstavila novi izgled svojih aviona

Izvor: TangoSix.rs, 04.Jun.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alitalia predstavila novi izgled svojih aviona

Danas je Alitalia predstavila novi izgled svojih letelica. Ovaj italijanski avio-prevoznik uvodi osvežen brend nakon što je Etihad ervejz u januaru kupio 49% njegovih akcija za 560 miliona evra.
Na konferenciji u Rimu, koja se mogla pratiti uživo putem „live streaminga“, Alitalia je svečano u 14.30 prikazala kako će od sada izgledati avioni iz njene flote. Kako je već najavio Silvio Kasana, izvršni direktor Alitalie, sačuvan je rep sa italijanskom zastavom, ali uz modernu stilizaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Kasano je ranije rekao da je cilj transformacija ovog prevoznika u „avio-kompaniju sa pet zvezdica“.
Novi izgled predstavljen je na avionu tipa Erbas (Airbus) A330-200 (I-EJGA)Novi izgled predstavljen je na Erbasu (Airbus) A330-200 (I-EJGA), a Silvio Kasana je najavio početak novih opcija usluga ovog prevoznika već za 5. jun. Alitalia donosi promene u svim kabinama, uključujući unapređivanje zabave na letovima, vaj-faj i „LiveTV“. Sve širokotrupne letelice biće transformisane do sredine 2016.godine, a uskotrupne godinu dana kasnije.
Džejms Hogan, izvršni direktor Etihad ervejza, rekao je da je ta avio-kompanija posvećena obnovi italijanske kompanije. On je naveo i da je Etihad nadgledao smanjenje od 13% u broju Alitalijinih uskotrupnih letelica, dok je flota širokotrupnih aviona povećana za 32%.
Pogleajte integralni snimak današnjeg događaja:

 
The post Alitalia predstavila novi izgled svojih aviona appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.