Aleksić: Razapinju Milenkovića kao što su razapinjali Olivera Ivanovića

Izvor: Danas, 22.Okt.2021, 09:50

Aleksić: Razapinju Milenkovića kao što su razapinjali Olivera Ivanovića

Kampanja koja se preko tabloidnih medija vodi protiv načelnika beogradskog Odeljenja za droge Slobodana Milenkovića i njegovih kolega koje su otkrile plantažu Jovanjica, jako me podseća na kampanje koje su prethodile ubistvu Olivera Ivanovića i diskreditaciji inspektora Dejana Jovića, koji je preminuo pod sumnjivim okolnostima, kaže za Danas potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Aleksić (Narodna stranka): Kampanja protiv Milenkovića slična kampanji protiv Olivera Ivanovića

Izvor: Beta, 22.Okt.2021

Potpredsednik Narodne Stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da ga kampanja koja se vodi protiv načelnika beogradskog Odeljenja za droge Slobodana Milenkovića i njegovih kolega koje su zaslužne za otkriće plantaže marihuane na imanju "Jovanjica", podseća na kampanje koje su prethodile ubistvu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.