Izvor: Danas, 10.Avg.2022, 17:57

Aleksandar Vulin o pisanju Danasa: Policija vašu mržnju prema Vučiću shvata ozbiljno

Tabloid Danas bi, da u Srbiji zakon važi za sve, pa i za Aleksandra Vučića, bio pozvan da objasni svoje postupke, suština je pisane izjave Aleksandra Vulina, ministra unutrašnjih poslova, kojom se on pridružio osuđujućim reagovanjima premijerke Ane Brnabić i marketniškog stručnjaka Nebojše Krstića na pisanje našeg lista o tome da za potrebe sudskog pustupka nije lako locirati šefa države.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VUČIĆ ODBIJA DA OZBILJNO SHVATI MRŽNJU SA KOJOM ŽIVI, ALI POLICIJA HOĆE" Vulin reagovao na potez tajkunskog medija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022

U Srbiji zakon važi za sve i štiti svakog, osim ako ste Aleksandar Vučić ili član njegove porodice, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin...- Da nije tako, tabloid ''Danas'' bi za otkrivanje adrese na kojoj živi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova deca, bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.