Izvor: B92, 08.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Tri idealna dana u Srbiji"

Beograd -- Turistička organizacija Srbije raspisala je konkurs pod nazivom "Tri idealna dana u Srbiji". Naime, organizacije i preduzeća povezana sa turizmom trebalo bi da predlože hotele, restorane, posetu posebnim mestima, istorijskim i kulturnim spomenicima i sve ono što bi nekom strancu bilo zanimljivo da iskusi u tri dana u Srbiji. Najbolja ponuda dobiće logističku i finansijsku podršku za realizaciju projekta.

Direktorka Turističke organizacije Milica Čubrilo objašnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za B92 šta bi sve mogla da sadrži ponuda za trodnevni boravak stranih gostiju: "Tri idealna dana tokom kojih istovremeno možete da pojedete nešto jako lepo, domaće, autentično, da popijete neko lepo vino ili domaću rakiju, da se istovremeno pozabavite nekim sportom, znači šetnja, vožnja biciklom, vožnja paraglajderom, da obiđete neki kulturni spomenik, da saznate neku bajku, legendu", kazala je Čubrilo.

Met Robinson iz Velike Britanije koji već neko vreme boravi u Srbiji kaže da su ga njegovi domaćini u početku uglavnom vodili na beogradske reke i Kalemegdansku tvrđavu. Met navodi šta bi on, a pretpostavlja i ostali mladi Britanci, trebalo da vidi i poseti u Srbiji: "Voleo bih da idem u Beograd, da vidim šta ima u Beogradu, pabovi, klubovi i kafane. Možda Kalemegdan i Ada Ciganlija. Posle toga, što se tiče Srbije, voleo bih da odem na splavarenje na Taru ili u Vojvodinu, da vidim Zamak Dunđerski".

Konkurs "Tri idealna dana u Srbiji" raspisan je do 30. januara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.