Izvor: TangoSix.rs, 03.Feb.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Air Serbia“ počinje saradnju sa kompanijom „Sabre“ – novi paket tehnoloških rešenja i konsultantskih usluga

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) uvodi novu tehnološku platformu u saradnji sa globalnim provajderom u oblasti tehnologije kompanijom „Sabre Corporation“. Reč je o kompletanom paketu tehnoloških rešenja i konsultantskih usluga, uključujući i sistem za rezervaciju karata – „Sabre Sonic Customer Sales & Service“, saopštila je srpska nacionalna avio-kompanija.
Po ovom sporazumu, Er Srbija će preći na jedinstvenu povezanu platformu za rezervaciju karata, prijavu >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << na let i ukrcavanje i sve druge ključne poslove, uključujući i samo obavljanje letova kao i upravljanje mrežom linija. Pored toga, avio-kompanija će primeniti tehnološka rešenja kompanije „Sabre“ za upravljanje zemaljskim poslovima na Aerodromu Nikola Tesla.
„Sabre Corporation“ će pružati strateške konsultantske usluge u svim oblastima poslovanja Er Srbije tokom procesa prelaska na novu platformu, za koji se očekuje da će biti okončan u drugom kvartalu 2017. godine, navode iz Er Srbije.
– „Sabre Sonic Customer Sales & Service“ je integrisana platforma usredsređena na korisnika usluga koja će pojednostaviti poslovne operacije u Er Srbiji i pružiti nam više informacija o našim gostima i njihovim preferencijama, što će našem timu omogućiti da pruži individualniju uslugu. Gosti će, takođe, imati koristi od veće kontrole i slobode prilikom rezervacije karata i putovanja Er Srbijom.
Na primer, nedavno smo uveli „Sabre“ rešenje za prijavu na let u okviru prve faze našeg sporazuma i tokom svega pet meseci pružili ovu uslugu hiljadama putnika, što pokazuje koliko je savremenim putnicima važna mogućnost ostvarenja usluga putem interneta.
Mnogi naši partneri, u koje spadaju Er Berlin (Air berlin), Alitalija (Alitalia) i Etihad ervejz (Etihad Airways), već koriste ili planiraju da pređu na „Sabre“, a uspostavljanje jedinstvene platforme među našim partnerima će omogućiti Er Srbiji da unapredi korisničke usluge za putnike na kod-šer letovima – izjavio je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.
Iz Er Srbije navode da tehnologiju kompanije „Sabre Corporation“ koristi 225 avio-kompanija širom sveta.
The post „Air Serbia“ počinje saradnju sa kompanijom „Sabre“ – novi paket tehnoloških rešenja i konsultantskih usluga appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.