Izvor: TangoSix.rs, 02.Sep.2015, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom Nikola Tesla zabeležio rekordni dan u istoriji

Aerodrom Nikola Tesla je 1. avgusta koristilo 20.973 putnika, te ga to čini rekordnim danom u istoriji. Ekspanziju u prošlom mesecu imao je i robni avio-saobraćaj.
Kako saopštavaju iz Aerodroma Nikola Tesla, u proteklom mesecu je broj putnika i avio-operacija na ovom aerodromu bio na prošlogodišnjem rekordnom novou. Kargo saobraćaj zabeležio je visok rast, sa povećanjem od 53 posto u odnosu na avgust prošle godine.
U 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << godini je do sada kroz beogradski aerodrom prošlo 3.276.772 putnika, a to je 6 odsto više nego u istom periodu prošle godine. U toku ove godine je 85,6 posto letova bilo realizovano na vreme, što je visok nivo redovnosti poletanja po međunarodnim standardima, kažu iz aerodroma.
The post Aerodrom Nikola Tesla zabeležio rekordni dan u istoriji appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na niškom aerodromu ovog leta više od 13.000 putnika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Sep.2015

Zahvaljujući letovima mađarske kompanije "Viz-er" do Malmea i Bazela, više od 13.000 putnika koristilo je ovog leta niški aerodrom "Konstantin Veliki", izjavio je danas direktor tog javnog preduzeća Vladica Đurđanović...On je agenciji Beta kazao da je tokom jula niška vazdušna luka imala 6.796...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Rekordan mesec za CG avio-prevoznika

Izvor: B92, 02.Sep.2015

Crnogorski nacionalni avioprevoznik Montenegro erlajns prevezao je oko 410.000 putnika tokom prvih osam meseci, što je oko četiri odsto više nego lane...Prema rečima komercijalnog direktora te kompanije Predraga Markovića, avgust 2015. godine je najuspešniji mesec u poslednje četiri godine, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.