Izvor: Danas, 07.Okt.2022, 16:01

„Abazović nije smeo to da mi saopšti u oči, Crna Gora počela da skreće s puta“: Savo Kantera, šef ANB-a, o svojoj smeni koju je inicirao Abazović

Vlada Crne Gore je na današnjoj telefonskoj sednici smenila vršioca dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Sava Kenteru. Ova odluka je doneta na predlog premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasadorka SAD: Smena Kantere implicira da je Abazović proruski orijentisan

Izvor: Danas, 07.Okt.2022

Usred NATO konferencije koja se održava u Budvi crnogorski premijer u tehničkom mandatu smenio je na telefonskoj sednici šefa Agencije za nacionalnu bezbednost Sava Kanteru.

Nastavak na Danas...

Crnogorska Vlada smenila šefa Agencije za nacionalnu bezbednost

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2022

Vlada Crne Gore je danas na onlajn-sednici, na predlog premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića većinom glasova smenila direktora Agencije za nacionalnu bezbednost Sava Kenteru, objavili su mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.