ANDRIJA MANDIĆ: Vlast u Nikšiću biće brzo formirana, posle 80 godina gradonačelnik će ponovo biti Srbin

Izvor: Kurir, 16.Mar.2021, 11:43

ANDRIJA MANDIĆ: Vlast u Nikšiću biće brzo formirana, posle 80 godina gradonačelnik će ponovo biti Srbin

Jedan od lidera Demokratskog fronta, okosnice koalicije "Za budućost Nikšića" i članice buduće vlasti u tom drugom po veličini gradu u Crnoj Gori, Andrija Mandić, najavio je brzo formiranje vlasti i potvrdio da će prvi put nakon 76, a moglo bi se, kako kaže, reći i posle 80 godina, gradonačelnik biti Srbin.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mandić: Brzo formiranje vlasti u Nikšiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2021

Jedan od lidera Demokratskog fronta, okosnice koalicije "Za budućnost Nikšića" i članice buduće vlasti u tom drugom po veličini gradu u Crnoj Gori, Andrija Mandić, najavio je brzo formiranje vlasti i potvrdio da će prvi put nakon 76, a moglo bi se, kako kaže, reći i posle 80 godina, gradonačelnik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.