[ANALIZA] Da li je besmislena Vučićeva želja za „letećim taksijem“ tokom EXPO-a?

Izvor: TangoSix.rs, 07.Apr.2024, 18:47

[ANALIZA] Da li je besmislena Vučićeva želja za „letećim taksijem“ tokom EXPO-a?

O ovoj i drugim temama detaljnije ćemo pričati na 4. po redu Tango Six konferenciji Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope.
Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da na EXPO 2027 događaju želi da vidi „leteće taksije“ izazvala je na prvu loptu podsmeh u domaćoj i regionalnoj mejnstrim javnosti.
Međutim, reč je o ideji koja je izvodljiva, ideji koja se bazira na trenutno najnovijem i najinovativnijim segmentu globalne civilne vazduhoplovne industrije, nema nikakve veze sa taksi saobraćajem i gotovo da se savršeno uklapa u koncept EXPO događaja.
Pre nego što bez informacija i konteksta ismevate nešto što nije toliko nerealno i pre nego što vas neko uhvati glupim...

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.