AMSS savetuje vozače: Oprezno na ovim deonicama zbog vremenskih nepogoda

Izvor: BKTV News, 13.Jun.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS savetuje vozače: Oprezno na ovim deonicama zbog vremenskih nepogoda

Auto-moto savez Srbije (AMSS) savetuje vozače da na zapadu Šumadije, u Pomoravlju i jugu Banata budu oprezni na putu i drže veće odstojanje između vozila zbog najavljenih vremenskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom.

Iz AMSS kažu da u slučaju jakog nevremena vozači zaustave vozilo na prvom bezbednom mestu pored puta i tu sačekaju da se nevreme smiri.

Prema najavama meteorologa na jugozapadu Srbije i severu Vojvodine očekuje se prestanak padavina, dok u ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << krajevima zemlje preovlađuje pretežno oblačno vreme, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

I sutra se očekuje nestabilno vreme sa pljuskovima sa grmljavinom i lokalnom pojavom kratkotrajnih vremenskih nepogoda, sugradice i grada.

Prema najnovijim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama, a učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Nevreme pogodilo i Smederevsku Palanku: Za samo nekoliko minuta ceo grad pobeleo, oluja sve srušila! (FOTO, VIDEO)

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Olujno nevreme protutnjalo Topolom: Uništeni krovovi kuća, krupan grad uništio automobile (FOTO)

Na teretnim terminalima čeka se na graničnom prelazu Horgoš na izlazu oko pet sati, na Kelebiji i Batrovcima oko četiri sata, dok su najmanja zadržavanja na graničnom prelazu Šid, oko dva sata i Sremska Rača oko jednog sata.

Novi snimci iz Užica: Ledeno doba usred juna, ljudi lopatama čiste sneg (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.