AMSS: Zbog snega otežan saobraćaj kod Ivanjice, Sjenice, na Zlatiboru...

Izvor: Blic, 07.Okt.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Zbog snega otežan saobraćaj kod Ivanjice, Sjenice, na Zlatiboru...

Zbog obilnijih snežnih padavina saobraćaj je usporen na putevima i u nižim predelima područja Ivanjice i Sjenice, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog snega na kolovozu, saobraćaj je otežan i na putevima Kopaonika, Zlatibora i Tare.

AMSS vozačima, a posebno onima koji upravljaju kamionima s prikolicom i šleperima, savetuje da bez preke potrebe ne kreću na put u predele gde pada sneg.

Kako je saopštio je RHMZ, u južnim i istočnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krajevima danas se očekuju obilnije padavine, a na planinama sneg uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača u predelima višim od 1.000 metara nadmorske visine.

Sneg je pao u dolini reke Lim, a na prevoju Jabuka, prema granici s Crnom Gorom, sneg je viši od 20 centimetara. U Novoj Varoši je snežni pokrivač viši je od 10, u Sjenici osam, a u okolini Kuršumlije oko deset centimetara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMSS: Zbog snega otežan saobraćaj kod Ivanjice, Sjenice, na Kopaoniku, Zlatiboru i Tari

Izvor: Beta, 07.Okt.2017

Zbog obilnijih snežnih padavina saobraćaj je usporen na putevima i u nižim predelima područja Ivanjice i Sjenice, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).Zbog snega na kolovozu, saobraćaj je otežan i na putevima Kopaonika, Zlatibora i Tare.AMSS vozačima, a posebno onima koji upravljaju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.