AMSS: Oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

Izvor: Blic, 14.Feb.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

Kolovozi na putevima u Srbiji su mokri i klizavi, a saobraćaj je osetno pojačan na svim važnijim deonicama, pa se vozačima savetuje oprezna vožnja, saopštio je jutros Automoto savez Srbije.

Na pojedinim deonicama u toku su radovi, a zbog kiše na putevima kroz stenske useke i klisure ima odrona, upozorio je AMSS.

Javno preduzeće Putevi Srbije najavilo je da će tokom praznika biti pojačan rad na naplatnim rampama kako bi se obezbedio nesmetan protok vozila, bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gužvi i zastoja.

Iz tog preduzeća vozačima savetuju da na naplatnim rampama pripreme tačne iznose novca za putarinu, da se vozila ne bi zadržavala.

Do 16. februara od 7 do 17 sati, na delu autoputa kod petlje Umčari, najavljeni su radovi na izradi temelja za portale, u oba smera, a za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane preticajne ili saobraćajne trake.

Kako je najavljeno, u četvrtak 18. februara od 12.10 do 13.30 sati zbog izgradnje deonice između Caričine doline i tunela Manajle, pored železnike pruge na levoj obali Južne Morave, na suprotnoj strani autoputa biće izvedeno miniranje koje neće uticati na saobraćaj.

Od 5. do 16. februara od 7 do 17 sati na autoputu od petlje Umčari do petlje Vodanj zbog radova saobraćaj će se odvijati u preticajnoj levoj traci. Režim saobraćaja izmenjen je do 19. februara i na delu autoputa u zoni Novog Sada od petlje Temerin do petlje Zrenjanin.

Za kamione i šlepere i dalje je na snazi zabrana kretanja na deonicama:

II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik

II B-327 Koceljeva (veza sa dr.putem 21) - Valjevska Kamenica

II A-209 Kraljevo (Kovanluk) - Goč granica sa PZP Kruševac

II A-210 Kopaonik - Rudnica

II A-211 Kopaonik - granica sa PZP Kruševac (Jaram)

II A-201 Sjenica - Krajnoviće - Bare - Vrbnica - dr.granica sa Crnom Gorom (Kumanica)

II A-202 Sjenica - Raždaginja - Bućevo - Karakujića Bunari - Suvi Do - Leskova - Tutin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.