AMS S izdao upozorenje za vozače!

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMS S izdao upozorenje za vozače!

Zbog promene vremena, vozače večeras očekuju mokri i klizavi kolovozi uz smanjenu vidljivost pa Auto moto savez Srbije savetuje punu opreznost u vožnji i apeluje na vozače da povećaju odstojanje između vozila.

Više strpljenja vozačima će biti potrebno i na deonicama na kojima se izvode radovi, a na kojima može doći do nešto usporenije vožnje, saopštio je AMS S.

Apokaliptične slike iz prestonice Meksika: Upozorenje na zagađenje najveće u poslednje dve >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << decenije (FOTO)

Od 22.maja počinju radovi na pojačanom održavanju raskrsnice državnog puta II A reda broj 100 i lokalnog puta Vojka - Stari Banovci, kod bazena u Staroj Pazovi.

U ponedeljak počinju i radovi na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije na levoj kolovoznoj traci državnog puta I A reda broj 1( auto-put E-75), na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd - Niš i Trupale -Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) - Niš (Trupale).

Horor u Njojorku: Uhapšen vozač automobila smrti, blokiran centar grada (FOTO/VIDEO)

Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, a saobraćaj će se preusmeravati na desnu traku u smeru Beograd - Niš. Planirano trajanje radova je 80 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.