AMS Osiguranje: Putujte bezbrižno i u vreme pandemije koronavirusa!

Izvor: NovaEnergija.net, 02.Avg.2021, 20:46

AMS Osiguranje: Putujte bezbrižno i u vreme pandemije koronavirusa!

Mnoge zemlje otvorile su granice za turiste i sezona letovanja konačno je počela. Posle izuzetno teškog perioda usled pandemije koronavirusa, sve što želite je da pobegnete negde na odmor. Ipak, strah da se možete zaraziti ovim virusom u inostranstvu, ne da vam da se opustite. Ne brinite, AMS Osiguranje je tu za vas, jer naša polisa Putnog zdravstvenog osiguranja pokriva i lečenje bolesti uzrokovane virusom COVID-19!
Mi ništa ne prepuštamo slučaju i potrebe osiguranika uvek stavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << na prvo mesto! Zato smo proširili paket usluga i uveli dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 kojim skupe troškove lečenja u inostranstvu uzrokovane ovim virusom preuzimamo na sebe.
Pre odlaska na put obavezno zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osigurajte se da ćemo pored osnovnog pokrića troškova lečenja u inostranstvu, ukoliko je ugovoreno, pokriti i troškove za slučaj potvrđene infekcije virusom COVID-19, što uključuje neophodne medicinske preglede ovlašćenih lekara, testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije virusom COVID-19, lekove u vanbolinčkom lečenju, bolničko lečenje ili hitnu medicinsku evakuaciju u zemlju prebivališta, u skladu sa uslovima osiguranja.
Izaberite AMS Osiguranje, jer smo vam omogućili da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uz dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu, po 30 odsto nižoj ceni! Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, uključujući doplatu za pokriće COVID-19, za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, koštati svega 1.102 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na putovanje idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 2.425 dinara za isti vremenski period.
Sve što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009, a možete nas posetiti i u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije.
Foto: Promo

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.