AKCIJA DINASTIJA! Srbi pali u u Galiciji sa 560 KILA KOKAINA: Španski policajci su ideju za transport droge nazvali GENIJALNIM!

Izvor: Kurir, 01.Nov.2020, 21:16

AKCIJA DINASTIJA! Srbi pali u u Galiciji sa 560 KILA KOKAINA: Španski policajci su ideju za transport droge nazvali GENIJALNIM!

N. D. (37) i P. P. (36) sumnjiče se da su kao deo moćne kriminalne grupe kopnenim putem švercovali drogu pristiglu iz Južne Amerike

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SRBI PALI U ŠPANIJI SA POLA TONE KOKAINA Kriminalna grupa drogu iz Južne Amerike prevozila u POKVARENOM AUTU

Izvor: Blic, 01.Nov.2020

Državljani Srbije N. D. (37) i P. P. (36) uhapšen su u Španiji nakon što je tamošnja policija u saradnji sa američkom Agencijom za borbu protiv droge (DEA) zaplenila 560 kilograma kokaina. U akciji kodnog naziva "Dinastija", pored naših državljana, uhapšeno je i četvoro državljana Španije,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.