Izvor: TangoSix.rs, 11.Mar.2024, 15:50

ACI proglasio „Nikolu Teslu“ za jedan od najboljih aerodroma u kategoriji do 15 miliona putnika, najčistiji i aerodrom sa najposvećenijim osobljem

ACI (Airport Council International) treći put je beogradski aerodrom Nikola Tesla uvrstio u svoja priznanja koja se, kako saopštava ACI, dele uz pomoć glasova putnika, u okviru njihovog ASQ programa nagrađivanja (Airport Service Quality).
Beogradski aerodrom, koji posluje u okviru „VINCI Airports“ grupacije, treći put je izabran od strane putnika za najbolji u Evropi u svojoj kategoriji. Ovog puta beogradskom aerodromu pripadaju rekordne 4 nagrade, saopštili su iz kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << „Belgrade Airport“:
– Najbolji aerodrom po veličini od 5 do 15 miliona putnika godišnje u Evropi, aerodrom sa najposvećenijm osobljem, najudobniji aerodrom u Evropi i najčistiji aerodrom u Evropi.
ASQ program, u kojem učestvuje više od 400 aerodroma širom sveta, vodeći je pokazatelj zadovoljstva korisničkim iskustvom i predstavlja glas putnika iz celog sveta. Ove nagrade predstavljaju najveće moguće priznanje za aerodromske operatere, kao i priliku da se istakne posvećenost aerodroma širom sveta konstantnom unapređenju iskustva putnika.
Aerodrom Nikola Tesla Beograd jedan je od 3 aerodroma iz mreže aerodroma kompanije „VINCI Airports“ kog su putnici nagradili za izuzetno iskustvo u 2023. godini, a koji su nagrađeni u okviru ASQ programa kvaliteta usluge. – navodi se u saopštenju beogradskog aerodroma.
The post ACI proglasio „Nikolu Teslu“ za jedan od najboljih aerodroma u kategoriji do 15 miliona putnika, najčistiji i aerodrom sa najposvećenijim osobljem appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aerodrom Nikola Tesla dobio četiri nagrade od ACI

Izvor: Danas, 11.Mar.2024

Aerodrom Nikola Tesla Beograd kojim upravlja kompanija Belgrade Airport, deo francuske kompanije Vansi, treći put je izabran od strane putnika za najbolji u Evropi u svojoj kategoriji, saopštila je ova kompanija.

Nastavak na Danas...

Beogradski aerodrom ponovo među najboljima u Evropi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Mar.2024

BEOGRAD – Aerodrom Nikola Tesla Beograd saopštio je danas da je treći put izabran od strane putnika za najbolji u Evropi u svojoj kategoriji i da je nagrađen za izuzetno korisničko iskustvo. Kako se navodi, beogradskom aerodromu ovoga puta pripale su rekordne četiri nagrade Međunarodnog saveta...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.