Abazoviću je žao Radonjić, ali zakon je isti za sve

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 17:58

Abazoviću je žao Radonjić, ali "zakon je isti za sve"

Potpredsednik Vlade Crne Gore Abazović izjavio je da je Dara Radonjić simbol građanskog otpora i da mu je žao što je privedena, ali zakon je jednak za sve.

"Zaista mi je žao, ali je zakon jednak za sve. Žao mi je, ako neko želi da ispolitizuje, to je druga priča. Jeste gospođa Dara simbol protesta, žao mi je i pozivam građane na malo veći oprez", rekao je Dritan Abazović na konferenciji za novinare u Skupštini.

Dara Radonjić, u javnosti poznata kao Dara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Smokovca, sinoć je puštena nakon saslušanja zbog isticanja srpske zastave u Podgorici, a nju je ispred Suda za prekršaje dočekao lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.

Ona je iz zgrade izašla vičući "Ne damo svetinje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšena Dara Radonjić, simbol protesta – Abazoviću žao, ali…

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021

Potpredsednik vlade Dritan Abazović izjavio je danas da mu je žao zbog hapšenja Darinke Dare Radonjić, članice Demokratskog fronta, ali da je zakon jednak za sve.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.