Izvor: Beta OMS, 17.Apr.2013, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A gde sam ja u reformi?

Prvo javno čitanje Strategije razvoja obrazovanja u Srbiji do 2020. godine: 18. april 2013. Medija centar (Terazije 3, Beograd) od 12.00 do 14.00 sati Učenicima smeta formalan i nezainteresovan stav nastavnika čiji se časovi svode na čitanje iz knjiga, diktiranje, prepisivanje i koji prilikom propitivanja insistiraju na prostom ponavljanju naučenog. Ovo je pokazala analiza odgovora učenika starijih razreda osnovnih i srednjih škola iz 9 gradova Srbije koju su Građanske inicijative sprovele u prethodnom periodu.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

A gde sam ja u reformi?

Izvor: PRObjave.com, 17.Apr.2013

Učenicima smeta formalan i nezainteresovan stav nastavnika čiji se časovi svode na čitanje iz knjiga, diktiranje, prepisivanje i koji prilikom propitivanja insistiraju na prostom ponavljanju naučenog. Ovo je pokazala analiza odgovora učenika starijih razreda osnovnih i srednjih škola iz 9 gradova...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.