Izvor: RTS, 28.Jun.2023, 07:42

Део Ибарске магистрале код Краљева у 9.30 се пушта у саобраћај

Део Ибарске магистрале код Адрана, који је био обустављен јер су поплаве однеле мост преко Мусине реке, биће у 9.30 пуштен у саобраћај, пошто је изграђена девијација.
Јунске поплаве однеле мост у Адранима код Краљева, због чега је део Ибарске магистрале >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << био у прекиду, а возачи су до Чачка ишли старим путем.

Министар грађевинарства Горан Весић тада је најавио да ће за четири месеца бити изграђен нови мост, али и да ће бити урађена девијација којом ће саобраћај бити настављен на магистрали.
Иако је било најављено да ће данас у 18 часова возила почети да се крећу овом девијацијом, она ће већ у 9.30 бити пуштена у саобраћај.
Здравко Максимовић, руководилац Одељења за послове цивилне заштите, рекао је за РТС да је постављена саобраћајна сигнализација, пре свега знаци који регулишу брзину.
Како је истакао, саобраћај ће се несметано одвијати за путничка и теретна возила, без ограничења.
Девијација је дуга 80 метара, а поред две саобраћајне траке, урађена је и пешачка стаза.
Максимовић наводи и да се, када је реч о изградњи новог моста, завршава пројектна документација.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.