Izvor: RTS, 10.Apr.2023, 10:34

У Русији заплењено 700 килограма кокаина

Руска Федерална служба безбедности саопштила је да је запленила 700 килограма кокаина вредног око 28 милиона евра (2,5 милијарди рубаља), који је прокријумчарен из једне латиноамеричке земље са намером да буде пребачен у Европску унију.
Федерална >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << служба безбедности осујетила је покушај међународне криминалне групе да искористи руску територију за транзит и продају дроге, стоји у саопштењу, пренео је ТАС.
Идентификована су три страна држављанина, два Колумбијца и један држављанин ЕУ, који су допутовали у Русију ради операције шверца дроге, прецизира ФСБ.
ФСБ наводи да је код њих пронађено 699 килограма кокаина, чија је вредност око 28 милиона евра.
Према обавештајној служби, велика количина кокаина допремљена је у Москву из Латинске Америке и смештена у складиште које је изнајмљено у Московској области, преносе Известија.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.