7 aplikacija uz pomoć kojih ćete stvoriti zdrave navike

Izvor: NovaEnergija.net, 16.Jul.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 aplikacija uz pomoć kojih ćete stvoriti zdrave navike

Tehnologija može da vam pomogne da promenite vaše navike. Fizička aktivnost, brojanje kalorija, zdrava ishrana… postoje različite aplikacije koje će vas podsetiti i motivisati da vodite zdraviji način života. Evo, nekih od njih.

Runkeeper
Ovo nije samo aplikacija koja meri koliko ste pretrčali. Runkeeper vam daje i druge mogućnosti pomoću kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << ćete stvoriti drugačije navike. Možete da pratite svoj digitalni dnevnik, da merite uz pomoć različitih faktora svoju fizičku aktivnost, da nešto popravite i promenite, a nakon nekog vremena dobićete i statistiku o tome koliko je trčanje za vas korisno.

MyFitnessPal
Praćenje vaše dnevne ishrane jedan je od najboljih načina da počnete sa zdravim navikama. Ova aplikacija vas ne tera na dijetu, već prati šta jedete tokom dana i daje vam informacije o tome.

ShopWell
Dodatak prethodnog aplikaciji je ova koja vas uči i koja vam govori kako i šta kupujete. Dajte joj do znanja šta ste planirali da stavite u vašu korpu danas u marketu, uz informaciju kako želite da se hranite, i ona će vam pomoći.

Runtastic
Kako spavate? Reći će vam ova aplikacija koja se izdvaja među svim drugim koje procenjuju kakav vam je san. Daje vam mogućnost da snimite sve spoljne uticaj na vaš san, pa ćete tako dobiti pravu sliku toga da li dobro spavate i kako to utiče na vas.

Headspace
Ako želite da redovno meditirate, ovo je aplikacija za vas. Ona će vam pomoći da izgradite naviku meditiranja i motivisati vas da to radite svakodnevno.

Sworkit
Jednostavna aplikacija sa mnogo vežbi. Nije mnogo detaljna i analitična kao RunKeeper, ali će vam pomoći da se češće bavite fizičkom aktivnošću.

Habitbull
Ovo je najpopularnija aplikacija koja traga za zdravim navikama koje želite da usvojite. Mnogo digitalnog podsticaja da usvojite zdrave navike, i mnogo analitike.
Izvor: businessinsider.com
Foto: yayimages.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.