Izvor: RTS, 13.Maj.2023, 20:01

Саобраћајна несрећа на путу Приштина–Пећ, повређено 30 особа

На ауто-путу Приштина–Пећ, у близини места Враголија, догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је повређено 30 људи, потврђено је Танјугу у косовској полицији.
Аутобус који је учествовао у саобраћајној несрећи у близини Враголија превозио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је ученике из Прешева са екскурзије из Албаније, саопштио је градоначелник Прешева Шћиприм Арифи, који је рекао да су матуранти и сви остали добро и да је причињена само материјална штета, преноси Кљан Косова.
"Општина је заједно са агенцијом предузела хитне мере да обезбеди транспорт", рекао је Арифи.
У саопштењу косовске полиције наводи се да су у удесу учествовали аутобус, камион и аутомобил.
"На лице места изашле су надлежне полицијске јединице. У несрећи је повређено око 30 људи", наводе из косовске полиције.
Медицинске екипе су на терену.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.