Izvor: RTS, 02.Apr.2023, 19:04

Временска прогноза 3. април 2023.

време

03.04.2023. Понедељак Претежно облачно, ветровито и хладно, местимично са кишом, на планинама са снегом. Већа количина падавина се очекује у другом делу дана у јужним и источним пределима Србије, од 20 до 40 mm за 12 h, локално и више. Крајем дана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и током ноћи са падом температуре киша ће прећи у снег и у нижим пределима, осим на северозападу Војводине и у источној Србији. Очекује се формирање снежног покривача и у нижим пределима до 10 cm, а у планинским пределима од 10 до 30 cm. Ветар умерен и јак, у Војводини и са олујним ударима, северни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 8 , а највиша дневна од 7 до 12 , у Тимочкој Крајини око 16 степени.
04.04.2023. Уторак Претежно облачно и хладно, са суснежицом и снегом уз даље повећање снежног покривача, нарочито у централним, источним, јужним крајевима, као и на Косову и Метохији. Ветар умерен и јак северозападни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од 0 до 2 , на истоку до 7 , а највиша од 0 до 4 , на истоку око 8 степени.
05.04.2023. Среда Умерено до потпуно облачно, местимично са кишом, суснежицом и снегом. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак и олујни северозападни. Најнижа температура од -3 до 1, а највиша дневна од 3 до 8 степени.
06.04.2023. Четвртак Мало до умерено облачно, у северним крајевима са кишом, а у осталим углавном суво са сунчаним интервалима. Ветар умерен и јак, на истоку повремено и олујни североозападни, после подне у слабљењу. Најнижа температура од -4 до 1 , а највиша дневна од 5 до 10 степени .

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.