Izvor: B92, 24.Jun.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

200 dece iz Zvečna ide na more

Kosovska Mitrovica -- Druga grupa od 200 dece sa Kosova i Metohije i njihove majke krenuće u petak iz Zvečana na desetodnevno letovanje u Čanj.

Zahvaljujući sredstvima koja su prikupjenja, nakon tragičnih dogadjaja na Kosovu, tokom leta na moru će boraviti najmanje 1.000 dece iz srpskih enklava od kojih mnoga nikad do sada nisu napustila svoja dvorišta, navodi se u saopštenju organziatora akcije Centra za brigu o deci.

Centar za brigu o deci apeluje na sve firme i pojedince da prilozima omoguće da mališani na moru imaju sve što je neophodno za 10 bezbrižnih i nezaboravnih dana slobodne igre.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.