Izvor: RTS, 22.Jul.2023, 07:03

Задржавање возила на излазу из Хоргоша 120 минута, на улазу 60 минута

Према информацијама Управе граничне Полиције, када је реч о задржавању возила путничким терминалима граничних прелаза у Србији, на излазу из Хоргоша чека се 120 минута, а на улазу 60 минута.
Kако се наводи у саопштењу Ауто-мото савеза Србије,  на >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << излазу из Прешева путничка возила чекају 40 минута, а аутобуси на излазу чекају 90 минута. 
Kада је реч о задржавањима на теретним терминалима граничних прелаза, на излазу из Батроваца чека се 180 минута, на излазу из Сремске Раче 60 минута, а на Шиду, на суседном граничном прелазу Товарник, од 05.45 часова, из техничких разлога је дошло до обуставе саобраћаја за све категорије возила.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП " Путеви Србије", на наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.