Izvor: RTS, 21.Apr.2023, 00:10

Пљачка века у Канади, нестало злато вредно 100 милиона долара

Полиција у Канади истражује пљачку на најпрометнијем аеродрому у тој земљи, након што је украдено злато у вредности од око 100 милиона долара.
Краљевска канадска коњичка полиција (РЦМП) потврдила је да истражује пљачку века у Канади на међународном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << аеродрому "Пирсон" код Торонта. Из аеродрома за сада медији нису успели да добију нити једну информацију о овом случају.

Лист Торонто Сан је раније данас известио да је украдено више од 1.600 килограма злата које је било на аеродрома, истичући да је према неименованом полицијском извору, крађа повезана са организованим криминалом.
"Још увек покушавамо да добијемо прецизне информације о пљачки", рекао је портпарол РЦМП-а, одбијајући да потврди колико злата је украдно. 
По садашњим ценама, више од 1.600 килограма злата вреди око 105 милиона долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.