Izvor: RTS, 31.Okt.2023, 20:01

Временска прогноза за 1. новембар 2023.

Облачност се ноћас премешта ка југу доносећи падавне и осталим пределима. То је пролазно наоблачење, па ће на северу већ пред јутро почети разведравање. Сутра сунчано, а крајем дана ново наоблачење. Уместо јужног успоставља се северозападно струјање и стиже 5 степени >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << свежија ваздушна маса. Ујутру од 6 до 11 степени, највиша дневна од 16 до 21. У Београду вечерас киша, а већ од ујутру ведро и највиша дневна 19 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)
01.11.2023. Среда: Променљиво облачно и свежије, у већем делу суво са сунчаним интервалима, а на југу и истоку земље са ређом појавом краткотрајне кише. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни, увече у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 8 до 12, највиша од 17 до 20 степени.
02.11.2023. Четвртак: Променљиво облачно и на северу суво, у осталим крајевима местимично са кишом или краткотрајним пљусковима. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 5 до 10, највиша од 17 до 21 степен.
03.11.2023. Петак: Пре подне мало и умерено облачно, суво и ветровито уз умерен и јак, у Банату и на планинама и олујни јужни и југоисточни ветар. После подне јаче наоблачење с кишом и локалним пљусковима са севера и запада ће се увече и током ноћи проширити и на остале крајеве, а ветар ће бити у скретању на северозападни. Најнижа температура од 6 до 13, највиша од 18 до 22 степена. Упозорења:  Удари ветра > 17 m/s вероватноћа 90%. 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.