Izvor: RTS, 18.Nov.2023, 14:41

Србин ухапшен на Јарињу због наводног ратног злочина

Србин С. Н. из Вучитрна ухапшен је на Јарињу због наводног ратног злочина против цивилног становништва, саопштила је косовска полиција.
Косовска полиција је у сарадњи са полицијским истражитељима управе за истраживање ратних злочина привела >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << осумњиченог мушкарца, Србина С. Н. (1964.) из општине Вучитрн.
Према наводима косовске полиције он је приведен на Јарињу због сумње да је починио кривично дело "ратни злочин против цивилног становништва", почињен током 1998-1999. године на подручју општине Вучитрн.
Осумњичени је упућен у полицијску станицу и очекује се да ће бити саслушан у присуству браниоца, а у сарадњи са надлежним органима биће предузети сви даљи поступци, саопштила је косовска полиција.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.